hotel Madrid westin palace hotel 5

Westin Palace Hotel

Aan alles is te zien dat het Westin Palace Hotel een en al luxe is. Het is aan alles te zien zoals de overweldigende ontbijtzaal, in de buurt van alle musea, de professionele service. Een verblijf in het Westin Palace Hotel zal u bijblijven.

BOEK NU

Wil je verblijven in de stad Madrid en zoek je een hotel wat je alle luxe biedt en wat voor een prettig verblijf zal zorgen dan is het Westin Palace Hotel een prima keuze. Dit is een hotel wat vijf sterren heeft. Deze sterren die verdient het hotel ook echt. Het is een hotel wat luxe, betaalbaarheid en klantvriendelijkheid met elkaar combineert. Dit zal je merken vanaf het eerste moment dat je het hotel binnen stapt. Meteen zal je zien dat dit hotel je alle luxe biedt die je maar kan wensen. Dit hotel zal je misschien al wel kennen. Het is bekend om de prachtige glas-in-loodkoepel. Dit geeft een ongelooflijke sfeer aan het hotel. Het is dan ook echt aan te raden in de eetzaal met deze koepel eens te dineren. Dit zal een onvergetelijke ervaring worden.

De faciliteiten van het luxueuze hotel

De kamers die zien er prachtig uit. Natuurlijk is er goed bed waardoor je van een goede nachtrust gegarandeerd bent. Dit zijn bekroonde bedden. Daarbij zijn de baden bekroond en deze zijn Westin Heavenly. In de kamers is verder antiek meubilair te vinden. De kamers die mogen dan wel nostalgie uitstralen maar zijn toch modern. Er is bijvoorbeeld een televisie met internet op de kamer aanwezig. Uiteraard is er airconditioning op de kamers en kun je er een kluisje vinden. Bij de receptie van het hotel kun je 24 uur terecht met al je vragen en wensen. Dan zal je ook merken dat de medewerkers van het hotel er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Er is veilig te parkeren bij het hotel als je met de auto komt. Kies je voor het vliegtuig dan is er een openbare luchthavenshuttle waar gebruik van gemaakt kan worden. Binnen dertig minuten kom je dan aan bij het hotel.

De ideale ligging van het hotel

Dit hotel heeft een ideale ligging. Het is gelegen in de Gouden driehoek. Het parlement bevindt zich aan de overkant van de straat.  Wil je graag het Koninklijk Paleis bezoeken of naar het Opera House dan bevinden deze zich op loopafstand. Op slechts driehonderd meter van het hotel vind je de musea Prado, het Reine Sofia en Thyssen. In het hotel is een eigen ticketservice waar je makkelijk toegangsbewijzen aan kunt schaffen. Dit zorgt er dan voor dat je bij de bezienswaardigheid niet hoeft te wachten bij de ingang.

Heerlijk genieten van de stad Madrid

Het Westin Palace Hotel is een hotel wat je echt laat genieten van de stad Madrid. In de bar van het hotel is het goed vertoeven. Daar is bijna dagelijks live muziek. Ook kun je heerlijk cocktails en koffie drinken. Om de dag goed te starten kun je bij dit hotel genieten van een lekker ontbijtbuffet. Nu je dit allemaal weet zal je ook tot de conclusie zijn gekomen dat dit een prima keuze is. Het hotel zal je nog meer laten genieten van de stad Madrid. Dat het hotel voor een betaalbare prijs te boeken is dat is dan ook nog eens een groot voordeel.

westin-palace-hotel_1.jpg westin-palace-hotel_3.jpg westin-palace-hotel_7.jpg westin-palace-hotel_21.jpg westin-palace-hotel_9.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Madrid en de locatie van dit hotel

Westin Palace Hotel ligt ongeveer tegenover het Museo Thyssen Bornemisza en een klein stukje verderop ligt het Museo del Prado.

Adresgegevens

Plaza de las Cortes, 7
28014 Madrid
Spanje

Top 3 hotels in Madrid

Op de hoogte blijven van de beste Madrid aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: