hotel Madrid victoria 4 6

Victoria 4

Als u tijdens uw bezoek geen metro wilt gebruiken en alles graag te voet wil doen, dan kunt u overwegen om hotel Victoria 4 te verblijven. Dit hotel ligt zo goed dat alles goed te voet te doen is.

BOEK NU

De woorden die het Victoria 4 hotel het beste omschrijven dat zijn goedkoop en netjes. Daarbij is het een hotel wat mooi gelegen is in de stad Madrid. Het is een hotel met historie en deze dateert al uit het jaar 1850. Dit geldt natuurlijk niet voor het interieur. Deze heeft een elegante uitstraling en doet modern aan. De kamers die zijn ook van alle gemakken voorzien om een fijn verblijf te hebben. Iedere kamer heeft een fraaie en ruime badkamer. Hierdoor kun je op een frisse manier de dag starten. Het goede bed op de kamer heeft je dan al een goede nachtrust bezorgd. Je weet dan dat het met verblijf wel goed zit en dat je op een leuke manier de stad Madrid kunt verkennen.

De fraaie ligging van het hotel

Het hotel is gelegen bij de Puerta del Sol. Wil jij je makkelijk door de stad verplaatsen dan kan dit met metro. Het metrostation ligt op slechts enkele minuten lopen. Ook de Gran Via en de Gouden Driehoek die liggen op loopafstand. Wij willen je aanraden om bij aankomst eerst eens een wandeling door de omgeving te maken. Wanneer je dit doet dan krijg je pas een goed idee van de ligging en van de vele bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Daarbij zie je dan ook meteen welke leuke restaurants er te vinden zijn in dit gedeelte van de stad. Natuurlijk kun je hier heerlijk tapas eten maar er zijn ook vele andere restaurants die je een heerlijke lunch of diner kunnen serveren. Ook in het hotel is er een restaurant te vinden. Dit is La Carmela en hier kan zowel ontbeten, geluncht als gedineerd worden. Dit is ook zeer aan te raden. Het beginnen met een ontbijt in het hotel mogen we wel een must noemen. Dat zorgt voor voldoende energie om de stad te verkennen.

Het Nachtleven in Madrid

Waar Madrid naast de vele bezienswaardigheden om bekend staat is het winkelen en het nachtleven. In de omgeving van het hotel kun je vele leuke winkels vinden. Daar zal je zeker enkele leuke aankopen kunnen doen. Hou je van een avondje uit dan zal jij je ook zeker niet vervelen. Je kunt hier tot in de vroege uurtjes feesten en het gezellig hebben. Dan ook zal je merken wat voor fijne en gezellige sfeer er in de stad te vinden is.

Victoria 4 is een goede keuze

Je hebt kunnen lezen dat dit hotel een goede keuze is voor een verblijf in Madrid. Daarbij kun je dan ook nog een voor een laag bedrag in dit hotel verblijven. Dit maakt het dat je dan geld overhoudt om andere leuke dingen mee te doen. Er zijn voldoende plekken in de stad waar je wel een beetje extra geld kunt gebruiken. De medewerkers van het hotel die zijn erg vriendelijk en die helpen je graag om de juiste plekken in de stad te bezoeken. Heb je dus een vraag over de trekpleisters in de omgeving dan kun je gewoon bij de receptie terecht.

victoria-4_13.jpg victoria-4_3.jpg victoria-4_17.jpg victoria-4_22.jpg victoria-4_1.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Madrid en de locatie van dit hotel

Hotel Victoria 4 ligt zo'n beetje naast Puerta del Sol en ook op loop afstand van Museo del Prado en de andere grote bezienswaardigheden zoals Plaza Mayor.

Adresgegevens

Victoria, 4
28012 Madrid
Spanje

Top 3 hotels in Madrid

Op de hoogte blijven van de beste Madrid aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: