hotel Madrid nh collection madrid paseo del prado 4

NH Collection Madrid Paseo del Prado

Prachtig en comfortabel verblijven in Madrid kan in NH Collection Madrid Paseo del Prado. Overdag is het er druk met toeristen, maar 's avonds lekker rustig als het Prado museum gesloten is.

BOEK NU

Een mooi hotel met vijf sterren dat is het NH Collection Madrid Paseo del Prado hotel. Deze is fraai gelegen in het prachtige centrum van Madrid. Het is een hotel die je alle luxe biedt die je maar kan wensen. Dit kan dan ook nog eens tegen een laag bedrag. Wanneer je een luxe hotel tegen een betaalbaar bedrag wilt boeken dan is dit meestal een onmogelijke opgave. Dat is bij dit hotel dus niet het geval. Het mooie is dat je hier dan ook nog eens in het centrum verblijft. Je bent dan dicht bij alle bezienswaardigheden en je bespaart dan ook nog eens geld op het vervoer. De gasten die in dit hotel verblijven die zijn dan zeer positief en enthousiast over het verblijf.

De prachtige kamers en de inrichting

De inrichting van de kamers die mogen we gerust prachtig noemen. De badkamers die zijn hier een mooi voorbeeld van. Deze zijn van Indiaans marmer. Daarbij is de badkamer dan ook nog eens zeer ruim en voorzien van badjassen en slippers. De kamers die hebben een kussenmenu en een mooie flatscreen-tv. Natuurlijk vind je airconditioning op de kamers en je zal dan ook bij een prima temperatuur in slapen kunnen vallen. Dit komt ook door de goede bedden die op de kamers aanwezig zijn. Het is een hotel wat gevestigd is in een neo-barok paleis uit de negentiende eeuw. Doordat het hotel nog steeds oorspronkelijke kenmerken heeft geeft dit een fraaie sfeer. Dit is een sfeer die je niet alleen op de kamer terugvindt maar ook in andere delen van het hotel. Dit geldt ook voor de wifi. Deze is gratis en kan zowel gebruikt worden op de kamers als in de andere delen van het hotel. Alle andere gemakken die je mag verwachten van een vijfsterrenhotel die zijn ook op de kamer aanwezig zoals een kluisje.

Snel de bezienswaardigheden bezoeken

Doordat het hotel op een gunstige locatie gelegen is kun je makkelijk de bezienswaardigheden van de stad bezoeken. Er is dan ook nog eens een ticketservice in het hotel. Hier is het mogelijk alvast de toegangsbewijzen aan te schaffen. Het is dan niet meer nodig om in de rij bij de kassa te wachten. Hou je van een museumbezoek dan vind je op minder dan vijf minuten lopen het Prado en het Thyssen. Verder bevinden zich vele leuke winkeltjes op korte loopafstand. Ook als je winkelen en cultuur houdt is dit hotel een uitstekende keuze.

Het restaurant Estado Puro Tapas

In het NH Collection Madrid Paseo del Prado is het restaurant Estado Puro Tapas te vinden. Hier kun je tapas bestellen die bereid is door chef-kok Paco Roncero. Deze kok mag zich de trotse eigenaar van een Michelinster noemen. Het terras van het restaurant heeft uitzicht op de Neptunus-fontijnen. Het is dan ook echt aan te raden om een bezoek aan dit restaurant te brengen. Om de dag goed te starten is er een Antiox-ontbijt. Dit ontbijt zal je voldoende energie geven om Madrid goed te verkennen. Zoek je betaalbare luxe in het centrum van Madrid dan is dit hotel de beste keuze.

nh-collection-madrid-paseo-del-prado_29.jpg nh-collection-madrid-paseo-del-prado_2.jpg nh-collection-madrid-paseo-del-prado_39.jpg nh-collection-madrid-paseo-del-prado_28.jpg nh-collection-madrid-paseo-del-prado_1.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Madrid en de locatie van dit hotel

Zoals uit de naam van het hotel al op te maken is ligt hotel NH Collection Madrid Paseo del Prado tegenover het museum del Prado.

Adresgegevens

Plaza Cánovas del Castillo, 4
28014 Madrid
Spanje

Top 3 hotels in Madrid

Op de hoogte blijven van de beste Madrid aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: