Hotel Madrid nh collection madrid palacio de tepa 9

NH Collection Madrid Palacio de Tepa

NH Collection Madrid Palacio de Tepa is een mooi en romantisch hotel op een nog mooiere plek in Madrid.

BOEK NU

Gevestigd in een paleis uit de negentiende eeuw is het NH Collection Madrid Palacio de Tepa te vinden. Het is een vijfsterrenhotel wat je veel luxe en comfort biedt. Van de buitenkant is het hotel indrukwekkend om te zien. Toch zal je dan nog meer onder de indruk zijn als je binnen het hotel kijkt. Dit geldt niet alleen voor de kamers maar ook voor de andere ruimten. Het is een hotel wat gebouwd is in de neoklassieke stijl. Wanneer je binnen het hotel loopt dan zie je de overblijfselen van het historische grachtensysteem nog. Dit zal echt indruk op je maken. Het is ook een hotel wat op een mooie plek in het centrum van Madrid gelegen is. Binnen korte tijd ben je dan ook bij de bezienswaardigheden van Madrid.

De kamers bieden alle luxe die je maar kan wensen

Zie je de kamer dan zal je meteen weten dat het een goed verblijf zal worden. De kamers die zijn luxe en bieden je alles wat je maar nodig hebt. Natuurlijk is er airconditioning op de kamers aanwezig. Daarbij is er een mooie televisie en een volle minibar. Het hotel mag dan wel een historische uitstraling hebben toch geldt dit niet voor de kamers. Deze ademen een fraaie sfeer en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Dit is ook het geval bij de badkamer. Deze is ruim en voorzien van toiletartikelen die gratis gebruikt kunnen worden. Er is wifi gratis beschikbaar op de kamer en dit geldt ook voor de andere gedeelten van het hotel. Wil je in Madrid ook aan je conditie blijven werken dan is dit mogelijk. Er is een fitnessruimte die 24 uur per dag geopend is. Zo kun je fit de dag beginnen. Goed de dag beginnen dat doe je ook met het ontbijt. Er is dan veel keuze uit lekkere producten zodat je vol energie de dag kunt beginnen.

Prachtige ligging in het centrum van Madrid

De ligging van het hotel die is prachtig in het centrum van Madrid. Het hotel is gelegen in de wijk Las Letras. Binnen vijf minuten ben je op het plein Plaza Mayor. Loop je dan nog tien minuten verder dan ben je bij het Koninklijk Paleis. Er is een eigen ticketservice in het hotel aanwezig. Hier kun je alvast de tickets kopen voor de bezienswaardigheden. Dit zorgt er dan voor dat je niet meer in de rij voor de kassa hoeft te wachten.

Een lage prijs voor een hoge kwaliteit

Het NH Collection Madrid Palacio de Tepa biedt je een hoge kwaliteit. Dit is dan voor een lage prijs. Het is dan wel een hotel die vijf sterren heeft maar dat zie je niet terug aan de prijs. Doordat het hotel gelegen is in het centrum zal je dan ook nog eens geld besparen op het vervoer. Je kunt veel bezienswaardigheden lopend bezoeken en anders neem je een taxi of de metro. Dit zorgt ervoor dat jij je makkelijk door de stad kunt verplaatsen. Verblijven in dit hotel zal het bezoeken van Madrid nog leuker maken. Het is een hotel wat je echt bij zal blijven.

nh-collection-madrid-palacio-de-tepa_9.jpg nh-collection-madrid-palacio-de-tepa_10.jpg nh-collection-madrid-palacio-de-tepa_6.jpg nh-collection-madrid-palacio-de-tepa_30.jpg nh-collection-madrid-palacio-de-tepa_32.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Madrid en de locatie van dit hotel

NH Collection Madrid Palacio de Tepa ligt op een kleine wandeling van het gezellige Plaza de Santa Ana en als u de Calle de Las Huertas uitloopt komt u vanzelf bij museum del Prado.

Adresgegevens

San Sebastián, 2
28012 Madrid
Spanje

Top 3 hotels in Madrid

Op de hoogte blijven van de beste Madrid aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: