hotel Madrid Gran Meliá Palacio de los Duques 5

Gran Meliá Palacio de los Duques

Gran Melia Palacio de los Duquesa is één van de beste hotels in Madrid. Het hotel zal bijdragen aan een onvergetelijk tijd in Madrid.

BOEK NU

Een hotel met veel luxe en waar je verblijf zeker een succes zal zijn. Dat is het Gran Melia Palacio de los Duquesa. Dit is een hotel wat je zeker zal bevallen. Dat is ten eerste om de ligging van het hotel. Wanneer je hier een kamer hebt geboekt dan verblijf je in het centrum van Madrid. Dit maakt het een stuk makkelijker om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Dit is een hotel met vijf sterren en die je dus alle luxe biedt die je maar wenst. Wat dan ook weer een groot voordeel aan dit hotel is dat is dat het een betaalbaar hotel is. Ook in Madrid zijn er dus nog hotels te vinden waar je voor een laag bedrag in een luxe hotel kunt verblijven.

Het hotel is gevestigd in een paleis

Dit hotel is gevestigd in een paleis uit de negentiende eeuw. Dit geeft het ook meteen een hele fraaie sfeer. Wanneer je aankomt bij het hotel dan zal je ook direct onder de indruk zijn. Loop je binnen dan zal je zien dat het een moderne inrichting heeft. De kamers die zijn ook modern en stijlvol. Ook zijn de kamers van alle gemakken voorzien. Er is een grote televisie op de kamers aanwezig en voor je iPhone is er dock. Daarnaast heeft iedere kamer zijn eigen Nespresso apparaat. Niet alleen op de kamers kun je van gratis wifi gebruik maken. Dit kan in het gehele hotel. Kijken we naar de badkamer dan zien we dat deze ruim is en voorzien is van een regendouche. Ook is er een bad aanwezig en is er vloerverwarming. Er zijn in de badkamer gratis toiletartikelen van Clarins te gebruiken. Wanneer je in dit hotel verblijft dan heb je de garantie dat je uitgerust aan de dag zal beginnen. Dit komt ook door de kwalitatieve bedden op de kamers.

Een hapje en drankje in het hotel

In Madrid zijn vele leuke restaurants te vinden. Toch hoef je niet de stad in om lekker te eten. In het hotel zijn maar liefst drie restaurants te vinden. Hier kunnen Spaanse en Franse gerechten besteld worden. Ook is er een cocktailbar en een koffiecorner in het hotel aanwezig. Het hotel biedt de gasten een Thais wellnescentrum. Ook is er een fitnesscentrum wat de gehele dag en nacht geopend is. Kom je met de auto naar het hotel. Dan is er een parkeerterrein voor alleen de gasten. Daar kun je veilig je auto parkeren.

Een duik nemen op de dak van het hotel

Op het dak van het hotel bevindt zich een zwembad. Het is heerlijk om hier een duik te nemen. Je kijkt dan vanuit het zwembad uit over Madrid. Wil je ontspannen dan zou je de tuin van het hotel in kunnen lopen. Daar zal je helemaal tot rust komen. Meteen geniet je dan ook van alle prachtige planten die in deze tuin te vinden zijn. Gran Melia Palacio de los Duquesa is een uitstekende keuze als je Madrid wilt verkennen. Je verblijft in het centrum en dit doe je in een prachtig en luxueus hotel.

Gran-Meliá-Palacio-de-los-Duques-0.jpgGran-Meliá-Palacio-de-los-Duques-4.jpgGran-Meliá-Palacio-de-los-Duques-2.jpgGran-Meliá-Palacio-de-los-Duques-9.jpgGran-Meliá-Palacio-de-los-Duques.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Madrid en de locatie van dit hotel

Gran Meliá Palacio de los Duques ligt om de hoek van het koninklijk paleis of te wel het Palacio Real de Madrid. Als u de andere kant opgaat dan zult u snel stuiten op de Gran Vía, een grote straat met voornamelijk winkels en hotels.

Adresgegevens

Cuesta Santo Domingo, 5 y 7
28013 Madrid
Spanje

Top 3 hotels in Madrid

Op de hoogte blijven van de beste Madrid aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: